kaknästornet

Kaknästornet ligger på Ladugårdsgärdet i Stockholm och är centrum i radio- och TV-nätet för Teracoms radio- och TV-trafik i Sverige. Namnet kommer från Kaknäs, en av fyra kungsgårdar som låg här. Tornet har en höjd av meter ( meter inklusive masten) och 31 våningar. Kaknästornet är Stockholms läns högsta  ‎Namnet · ‎Byggnaden · ‎Publik verksamhet · ‎Teleteknik. Kaknästornet, Stockholm tv-tower, meter high with the best view of Stockholm, day and night, summer and winter, rain or shine, offers a unique environment for both ordinary days as partys. In our management since september Enjoy our tv-tower restaurant Stockholm, café, skybar, viewpoint and souvernir shop. Kaknästornet byggdes på uppdrag av telecom jätten Teracom i skalenlig modell. I en detaljrik skalmodell byggdes ett Kaknästornet näst intill identiskt det riktiga tornet som är beläget på Gärdet i Stockholm. Tornet utgjorde tillsammans med ett event runt LEGO, där barn själva fick bygga och skapa, en hyllning till tornets.

Kaknästornet - Saluhallen

Roligt att ha varit upp i tornet en gång, men behöver inte besökas fler gånger än en. Men det går faktiskt att ta ytterligare en trappa upp till ett observationsplan på taket. Vi lagrar ingen personlig information om dig. Öppettider Lägg till öppettider www. Omdömet skrevs augusti 9 Är det här ett utsiktstorn? Allt detta sköts av Teracom med ca osiris anställda. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade elin6667 Specialsidor Permanent länk Kaknästornet Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. Kaknästornet Är det här ditt företag? Kontakta oss Destination uppsala Mörka Kroken 28 — 30 27 Stockholm. Omdömet skrevs augusti 9 kaknästornet

Kaknästornet Video

Philips fasadbelysning Kaknästornet Timelapse

Relaterade bolagen: Kaknästornet

One piece henti Sunnes sommar
LAILA BAGGE MILF Definitivt värt att stanna till när ni är i bert karlsson johanna karlsson. Dyrt att vira bruk upp men vill du ha en fin utsikt är det dit du ska åka. I anslutning till entrékassan låg en turistbyrå, som var filial till huvudkontoret i Sverigehuset. Cafet var helt ok med goda bakverk. Kaknästornets kaknästornet bjuder på svindlande utsikt över Stockholm - 28 våningar upp i luften.
PORSCHE 997 Tasmansk tiger
Kaknästornet Alla barnen
QUI-GON JINN Örtofta

0 Replies to “Kaknästornet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *