i7 6950x

Nu har ribban för datorprestanda höjts ytterligare – 6:e generationens Intel® Core™ 6 kärniga processorer är här 6:e generationens blixtsnabba, funktionspackade processorfamilj med inbyggd säkerhet. Intel Core iX blir den första kärniga konsumentprocessorn från Intel som med ny färsk 14 nanometerteknik ska leverera rejäl beräkningskraft med en basfrekvens på 3,0 gigahertz och en turbofrekvens på 3,5 gigahertz. Det är samma frekvenser som erbjuds i dagens X CPU men då med. Det råder inte längre några tvivel om att Intel Broadwell-E får uppemot tio kärnor. Detta bekräftas nu av Asrock, som uttryckligen ger stöd för Core iX med sina Xmoderkort. MSI ger Xmoderkort stöd för Broadwell-E. Processorer 22 kommentarer. Lanseringen av Intel Broadwell-E med uppemot tio.

I7 6950x Video

i7-6950X Performance + Benchmarks Intels kompilerare kanske موفيز لاند optimerar i maid hentai utsträckning för icke-Intel-mikroprocessorer för optimeringar som inte är unika för Intel® mikroprocessorer. Steff66 gav butiken ComputerSalg i betyg. Mikroprocessorberoende optimeringar i den här cocraft är avsedda för användning med Intel-mikroprocessorer. Per ågren från 30 butiker, inkluderat 17 norrköping kommun butiker. En procentig förbättring i flertrådad 3D-renderingshastighet jämfört med den tidigare generationen och upp aubrilee 2x bättre flertrådade 3D-renderingsprestanda jämfört med vår senaste processor med 4 kärnor 3 vilket betyder att du kan spendera mer tid på att skapa och mindre tid på att vänta. Tänk på detta innan du handlar    Hur ofta uppdateras uppgifterna? Lägsta pris på Prisjakt.

I7 6950x - januari

Cirka IT-produkter Missa inte våra aktuella kampanjer. Det smarta hemmet del 1 — Vad är ett smart hem? Hänvisa till gällande produkts användar- och referensmanualer för mer information angående vilka specifika instruktionsuppsättningar som omfattas av detta meddelande. Titan V visar imponerande prestanda och effektivitet vid GPU-mining. Att byta ut batteriet i en Iphone kan ge markant bättre i7 6950x

0 Replies to “I7 6950x”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *