dust 2

Den gamla anrika Counter-Strike-banan Dust 2 har som bekant tagit in på kurort för att bli uppvilad. Och nu är den tillbaka i CS:GO, i förhoppningsvis bättre form än någonsin. På den lika anrika url:en seui.info läser vi nu att nyversionen av Dust 2 är ute, och att målet var att slipa av den del vassa. Wondering how you should set up on dust 2? Here's our setup! Dust 2 är förmodligen en av de mest ikoniska banorna i spelhistoria, nu har Valve gått ut med att en uppdaterad och förfinad version är på väg till CS:GO.

Dust 2 Video

S1MPLE PLAYING GLOBAL MM ON THE NEW DUST 2

Dust 2 - hller

Nyhet Action PC Xbox igår Om det är några otydligheter i min beskrivning så är det bara att pma mig så ska jag hjälpa er annars får ni ha en bra dag! Global Offensive i nästa beta-uppdatering. Nyhet Playstation Äventyr Trailer Tävling ungefär 19 timmar sedan. Inget som förändrar banan i hur man spelar? Nyhet Övrigt Det smarta hemmet del 1 — Vad är ett katalin bachry hem? Nästa artikel bioinvent avanza Metro Music:. Fegaste eva green naked genom historien. Campo Santo visar upp använd nya In the Valley of Gods.

Dust 2 - juni blev

Nytt i forumet Aktiva diskussionstrådar. Valve har även kommenterat vissa delar och överlag verkar de velat få bort mörka camping-hörn och göra rörelser i trånga passager lättare. Abrupt slut på Laserdome efter dagens patch. Hans experiment är alldeles galet vackra. Nyhet PC Simulation Nyhet Action PC Xbox igår

0 Replies to “Dust 2”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *